• Geen Idee impressario
  • Geen Idee impressario
  • Geen Idee impressario
  • Geen Idee impressario
  • Geen Idee impressario

(Drie Cabaretiers uit Brabant op één Podium)

Gerrie Smits, Sem van den Borne en Bram Martens vormen de nieuwe lichting cabaretiers uit Noord Brabant. Begonnen als comedians in rokerige achterafzaaltjes van Maastricht tot Delfzijl en veel optredens in rookvrije cultuurhuizen en kleine theaters in het zuiden des lands, staat het trio in september 2020 samen op één podium, om zich daarna te storten op hun eigen solocarrière. Brabanders over hun geliefde Brabant, waar de nachten vaak lang, de dagen soms saai en de comedians en cabaretiers met heel veel zijn……..

Af en toe een speldenprik naar de eigen streek, maar dan altijd die lach.

 

ONTGOOCHELD

Als kind droomde Mitch Durbank van een leven als goochelaar, maar zijn ouders zagen een leven met hoge hoeden en konijnen niet als een stabiele toekomst voor hun zoon. Nadat Mitch de 2e prijs won bij het Nederlanda kampioenschap Goochelen mocht hij van zijn hobby zijn werk maken en trad hij vervolgens op in binnen- en buitenland. Tijdens zijn imposante carrière ontstond het idee om tijdens het goochelen het verhaal van zijn leven te vertellen. Een verhaal over kiezen tussen geluk of zekerheden. Mitch heeft uiteindelijk het geluk gevonden, dat is een zekerheidje. Goochelcabaret.


INGEKAKT

Bram Martens heeft 13 naamgenoten die actief zijn in de theaterwereld en gaat daarom het podium op als Bramedy. Bram is een ongepolijste diamant uit de Brabantse klei. Hij is bijna 40, kaal, getrouwd, heeft 2 kinderen en een baan van 9 tot 5. Burgerlijkheid troef dus. Met tatoeages en grappen probeert Bram zijn ingekakte leven nog wat kleur te geven. Sinds 2011 bespeelt deze sympathieke laatbloeier de landelijke comedypodia en staat vanaf september 2017 in de vaderlandse en Begische theaters met zijn cabaretprogramma “Ingekakt”. Met rake grappen en hilarische observaties neemt hij elk publiek mee in zijn middelmatige leventje.