Comedy ExpressNa het eclatante succes van Comedy Express op locatie, gaan we met dit concept in het nieuwe theaterseizoen de Nederlandse en Belgische podia bestormen.
Met topcomedians als Tom Sligting, Martijn Oosterhuis, Sem van den Borne, Wouter Monden, Johan van Gulik, Roel C. Verburg, Bramedy, Mitch Durbank (goochelcabaret), Jim Speelmans, Bas Birker (België), Bram van der Velde (België), Harry Glotzbach, Arie Koomen, Jeffrey Spalburg, Ronald Smink, Kristel Zweers en Gerrie Smits als vaste basis, bieden we een hilarisch, dynamisch en humoristisch totaalpakket van ruim twee uur dat behoort tot de absolute top van de vaderlandse comedy!!!!!!
Tijdens de Comedy Express treden drie comedians op en zal een vierde optreden als MC (Master of Ceremony ofwel Spreekstalmeester).
Dit concept is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, scholen en theaters.

Gerrie Smits

Gerrie SmitsGerrie Smits, is een Brabander in hart en stembanden. Hij is een zorgeloze filosoof met veel fantasie, enorm veel charme, een zeer aangename aura, avontuurlijk, gevoelig, wetenschappelijke onderbouwende talenten, buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, ambitieus, betrouwbaar, goede leider, elegant, vastberaden, humoristisch, vlijtig, van ongewone schoonheid, optimistisch, open, ongekend artistiek, vrolijk, grootmoedig, onnatuurlijke goede minnaar, gul, vriendelijk, en zacht, bovendien is hij heel bescheiden.


Bramedy

BramedyEen ongepolijste diamant uit de Brabantse klei. Met tatoeages en grappen tracht hij zijn ingekakte leven nog wat kleur te geven. Dat lukt hem overigens méér dan voortreffelijk. Aanstormend talent!!!


Mitch Durbank

Mitch DurbankGoochelende comedian die èn vingervlug èn supergrappig is.


Silvester Zwaneveld

Silvester ZwaneveldHet grote publiek kent Silvester van het succesvolle duo Arie & Silvester. Tegenwoordig staat hij zeer succesvol met solovoorstellingen in de Nederlandse en Belgische theaters.


Tom Sligting

Tom SligtingTom Sligting is de peetvader van de vaderlandse comedy. Tom neemt je razendsnel mee in zijn belevingswereld. Zijn aparte kijk op alledaagse dingen geeft een herkenbaar maar ook hilarisch beeld.


Roel C Verburg

Roel C VerburgGewapend met zijn gitaar speelde Roel met groot succes in vele theaters, maar ook op festivals als Lowlands en De Zwarte Cross. In hoog tempo vertelt hij grappen en wisselt deze af met liedjes.


Johan van Gulik

Johan van GulikJohan is de overtreffende trap van grappig. Zijn grappen zijn soms zó op het randje, dat men in Staphorst heeft besloten hem nooit meer te boeken.


Martijn Oosterhuis

Martijn OosterhuisMartijn heeft ondertussen duizenden optredens op zijn naam staan.
De tv-kijker kent hem van o.a. De Lama’s. Martijn is méér dan grappig.


Arie Koomen

Arie KoomenArie kennen we van het succesvolle duo Arie & Silvester, De Lama’s en een opzienbarende Ster-reclame. Grappen en improvisaties in sneltreinvaart.


Ronald Smink

Ronald SminkNiet voor niets won hij in 2007 de jury- en publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Een man die in een mum van tijd elke zaal aan het lachen krijgt.


Bas Birker

Bas BirkerComedy zoals het is bedoeld: humorgrapjes voor te lachen!!!!!!
Is in België een grote meneer en is daar regelmatig in tv-programma’s te bewonderen.